Kooliaasta alguse tervitus õpetajatele

Kooliaasta alguse tervitus õpetajatele

31. augustil toimunud kooli töötajate pidulikul lõunasöögil said õpetajad osa toredast muusikalisest üllatusest – hoolekogu esimees Tamur Madisson ja õpetaja Janno Tuulik esitasid kitarri saatel meile kolm meeleolukat laulu. Uues kuues kõlanud Raimond Valgre laul “Peagi saabun tagasi su juurde” oli justkui õpilaste tervitus õpetajatele:

Peagi saabun tagasi su juurde,
suvi möödund, teel ma kooli poole.
Tean, et mind sa ootad, kohtuda veel loodad
lahkudes nii ütlesid mul sa …

Peagi saabun tagasi su juurde,
astume koos klass jälle uude.
Lakkavad siis ohked, sigadused rohked –
õnn jääb meie klassi elama.

Ma täna unelen õnnest, mis saabub,
ootel on kogu mu meel.
Homme siis süda las joobub,
kohates sind jälle kooliteel!

Peagi saabun tagasi su juurde.
Tervisi mult viigu sulle tuuled.
Öelgu sulle seda, mida tunneb süda –
tagasi su juurde saabun ma.
Homme juba kooli tulen ma!