Meie kooli 6.-8. klassi õpilastel oli suurepärane võimalus osaleda projektis “Tippkokad koolis”. Neljapäeval, 19. septembril sõitis bussitäis õpilasi Kuressaare Ametikooli, kus meid ootas Olde Hansa (keskaegne restoran Tallinnas) peakokk hr Emmanuel Wille. Väikese tutvustuse järel Emmanuel Willest ja köögis ohutust käitumisest said projektis osalejad rühmades valmistada 2 erinevat rooga. Üks oli lahtine kalapirukas ja teine kamavaht marjadega. Samal ajal, kui pirukas ahjus küpses ja magustoit külmkapis tahenes, tutvustas hr Wille meile eksootilisi maitseaineid ja vaatasime videot Eesti toidu ajaloost. Enda valmistatud toit maitses ülihästi ja õpilased olid vaimustuses meie juhendajast hr Emmanuel Willest! Oli tore, õpetlik ja maitsev kogemus!

Huvijuht Reet Laht