Sügisesed jõukatsumised jooksudes

Sügisesed jõukatsumised jooksudes (500, 1000 ja Läbi Lümanda jooks ~1300 m) on lõppenud ja kokkuvõtted tehtud. Kogu õpilaskond oli jagatud kolme vanuserühma ning poiste ja tüdrukute arvestuses olid kõige tublimad kolme esikohaga: Rando Tarkmeel, Kristo Ninn ja Aleks Teller.  Mark Lonks, Kaili Lilles, Helina Tarkmeel, Kerli Kask, Eva Ratas, Kairi Rakaselg ja Marie-Elis Kuivjõgi saavutasid valdavalt veel esimesi ja teisi kohti. Veel olid tublid Gert Lonks, Liisu Lilles, Laura Toomesoo, Liise Lindau, Martin Trumann, Lauri Trumann, Lisett Nurja, Robert Suurna, Stiiven Sirgo ja Anti Väli. 

Scroll to Top
Lümanda Põhikool
Küpsiste kasutamise info

Mis on küpsised (Cookies)?

Küpsis on väike tekstifail, mille veebileht salvestab sinu arvutisse või nutiseadmesse, kui veebilehte külastad. See lubab lehel meeles pidada sinu tegevusi ja eelistusi (näiteks keel, kirjastiili suurus ja muud vaate-eelistused), et sa ei peaks neid iga kord uuesti seadistama, kui lehele satud või portaalis ühelt lehelt teisele liigud. Need teevad teie veebikogemuse lihtsamaks, sest salvestavad lehitsemisinfot. Küpsised aitavad meil parandada nii oma veebilehte kui ka sinu kasutajakogemust.

Kuidas küpsiseid hallata?

Te saate küpsiseid vastavalt enda soovidele kontrollida ja/või kustutada. Võite küpsised ka keelata, kuid seda tehes on võimalus, et kõik lehe funktsioonid ei toimi nii nagu peaksid. Võite kõik oma arvutis juba olemas olevad küpsised kustutada ning enamikku veebilehitsejaid on võimalik seadistada neid mitte vastu võtma. Erinevad veebilehitsejad pakuvad erinevaid võimalusi küpsiste haldamiseks.

Kas küpsiseid on võimalik välja lülitada?

Kasutajal on õigus keelduda küpsiste salvestamisest arvutisse. Vastava soovi korral avage jaotis "Küpsiste seaded" ja lülitage küpsised välja või muutke oma arvutis veebisirvija seadeid.

Juhendid enamkasutavate veebisirvijate seadistamiseks:

    • Küpsiste blokeerimisel peab kasutaja arvestama, et kõik veebilehe funktsioonid ei pruugi enam kasutajale kättesaadavad olla.