Põnev õppereis pealinna

Põnev õppereis pealinna

Esmaspäeval, 15. jaanuaril osalesid meie kooli neli õpilast EduVik ettevõtlikkuspädevuse arendamise projekti raames toimunul õppereisil Tallinnas. EduVik võttis oma FB lehel päeva kokku järgmiselt: “Tehnoloogia tundmine ja meediakirjaoskus on ettevõtjale äärmiselt olulised oskused ja lõimuvad füüsikas. Füüsikat saab kasutada, et mõista ja hinnata, kuidas teadus ja tehnoloogia kujundavad meie meediamaailma. Nii saab uurida, kuidas filmitehnoloogia kasutab füüsikalisi põhimõtteid, nagu valguse käitumine või heli levimine, et luua kaasahaaravamaid kogemusi. Samal ajal aitab meediakirjaoskus teadvustada, kuidas näiteks meedia kujutab teadust ja teadlasi ning kuidas see mõjutab üldsuse arusaamu teadusest.”

“Külastasime Animakooli ja Emili kooli. Seal õppisime animatsiooni ja tehnoloogiat, robootikat. Töötoad olid põnevad, huvitavad ja õpetlikud,” kirjeldasid Tuulika, Ingrid, Eke ja Tõnis oma päeva ning soovitavad järgmisel korral teistelgi kindlasti osaleda!

Lisaks meie lastele osalesid õppereisil õpilased ja õpetajad Orisaare gümnaasiumist, Leisi koolist, Kuressaare Nooruse koolist, Kärla, Muhu, Valjala ja Salme põhikoolist.

Fotode autorid: Tuulika Väli ja Ingrid Kuivjõgi